Pazartesi

Evimin güzel kapı kolları :)

Haftaya mutluluğumu sizlerle paylaşarak girmek istedim..:) Çok güzel bir haftasonuydu dostlarla bol sohpeti olan, kahkahası eksik olmayan, yeni paylaşımlar ve hayallerle dolu olan.. Can arkadaşım dostum hatta kardeşim Tuğba'cım evime çok güzel kapı kolları getirdi.:) Taktığımızdan beri baktıkça bakasım geliyor.. Ufak şeylerle mutlu olmayı bilmek gerek :) Bende sizlerle cici kapı kollarımı paylaşıp iyi haftalar diliyorum.:)



Cumartesi

Evimden selam olsun..:)

Bu hafta canım evimin en sevdiğim köşelerinden birinle size iyi haftasonları diliyorum..:)

Kekler bu cici fanusa..:)

Siparişimi alırken sade bir kek fanusu istiyorum diyen istek üzerine güller ve minik çintemaniler yaptım.. 


Bakalım sizler beğenicekmisiniz ben çok sevdim..:) İlk boş kaldığım zamanda kendime de yapıcam ve sizlerle paylaşıcam.. Sevgiyle ve mutlu kalın... :):):) Şimdiden göz zevkinize neşe, içinde sakladığınız mamalarla ağzınıza güzel tat olsun ..:)

Cuma

Pencere önü bostanım..:)

Başlığımdan da anlayacağınız üzere benim bir pencere önü bostanım var.. Kendisini yeşil plastik bir kabın içine ekilmek üzere satın aldım kendi kabı öyleydi.. Göz zevkime uymayacak bu diyip benim için çok güzel bir saksıya ektim.. İlk başlarda çok tereddütüm vardı olmaz ki burda diye.. Fakat bir baktım ki benim güzel rokalarım kocaman olma yolunda ilerliyor:)))

Fotoğraflarda da gördüğünüz gibi 1 ay içinde bu kadar oldular :) Sizlerde bir pencere önü bostanı edinmek isterseniz KOÇTAŞ ve bunun gibi büyük marketlerden temin edebilirsiniz.. Tazecik yemenin zevki insana huzur veriyor..:)

Çarşamba

Eski çerçeveler yenilensin..:)

Annemin evinde eskiden varaklı oymalı çerçevelerde manzara resimleri ve fotoğraflar vardı.. Annem sıkılmış olsa gerek ki bu çerçeveleri atmak için kapıya koymuştu..:) Bunlar atılırmı diye düşünüp içeri geri aldım:) Bir tanesi büyük manzara çerçevesiydi..
Bu çerçeveyi maviye boyayıp yatak odama boy aynası yaptım..:)
Diğer iki minik çerçeveyide salonuma uygun yeşil ve pembe renge boyayıp duvarlarımı süslesin diye astım .:)

Şimdi hem güzel görünüyorlar hemde manevi anlamlarını yitirmiş değiller..:) Sizlerinde bulabileceğiniz eski varak çerçeveler varsa 2 kat boya 1 kat vernik ve duvarlarnıza renk gelsin....:)

Mantar askı..:)


Çocuk odasına istenilen mantar askılık..:) Odası pembe ve kırmızı olan minik mira umarım sever.:):)

Mısır koçanlı kavanozlar..:)

Bu kavanozların siparişini yakın arkadaşım olan Sibel verdi.. Yeni evine geçerken, yeni eşyalarla, yeni objelerle, yeni bir hayatla başlamak istiyor.:) Renklerini söyleyip kavanoz istediğini söyledi.. Eee istek olunca bizimde elimize fırçamızı almak düştü :):) Son zamanlarda yaptığım bütün ürünler çok sakin ve dingin geliyor bana.. Ruhumun sakinliği işlerimede mi yansıyor ne:) Bakalım bu güzel krem rengi mısır koçanlı kavanozları sizler beğenicekmisiniz :)


Bence çok şık ve sevimli oldular.. Güle güle kullansın baktıkça beni hatırlasın :):)

Salı

Köpüksüz kahve nasıl yapılır?

Konu başlığım ilginç değil mi? Sanırım bi çok şeyi başarabilirken köpüklü kahve yapmayı başaramıyor olmam tuhaf..:):) Yıllardır kahveyi çok nadir içmeme rağmen zaman zaman acaba bu sefer olucak mı diye bi çok kez girişimde bulundum.. Ve yapabildiğim en fazla köpük fotoğraftakinden ibaret.:)))

Bu bardaklar çok şık..:)


Eveeett  tüm hızımla yeni üretimlere devam ediyorum.. Bu sefer karşınıza bu çok sevimli bardaklarla çıkıyorum.. Fotoğraflarda olan bardaklar lohusa şerbeti için yapmış olduğum bardaklar..


 
Doğum günlerinde, yeni doğan'ı hastaneye ziyarete gelenlere ikramlarda,nişan yada tüm özel günlerde istenilen renk ve desenlerde yapılıyor.. Hatta sizce sevdiklerimize hediye yaptırıp göndermekte hoş bir süpriz olmaz mı? Ne dersiniz? 




 
Çok uğraştım çoookk..:) Ama bütün emeğime değdi diye düşünüyorum. Bunlarda elbette daha önceki blog yazılarımda bahsettiğim Gülmelek için hazırlanmış bardaklarımız..:) Umarım sizlerde beğenirsiniz.... Sevgiyle kalın...:)

Romantik sandık..:)

İki günlük tatilden ve koşturma sonrası yeniden buradayım.. Tam gireceğim sizlere paylaşmak istediklerimi paylaşacağım derken hep bir sıkıntı çıktı malesef:( Bahsetmiş olduğum Gülmelek'in sandığını bu akşam tamamladım.. İçim içime sığmadı bitanecik arkadaşıma götürmek için. Ve kalkıp götürdüm sade ve şık sandığımızı:):)
Odasıda çok sade olacağı için çok fazla detay yapmanın lüzumu yok diye düşündüm açıkçası..Bitirincede iyi ki böyle bir karar vermişim diye bir kez daha kendimi takdir ettim :)) Çok romantik oldu.. 

 
Bitirmiş olmanın verdiği huzurla güzel bir uyku çekebilirim sanırım :) Kapağı her açıldığında sizede huzur dağıtır umarım bu sandık, Gülmelek ve bitanecik annesi..:)
 


Cumartesi

Temizlik kokusu :):)

Eminim bir çoğunuz ütü yapmaktan pekte hoşlanmıyorsunuz :) Bende ki ütü yapma isteğide yıllardır bıkmadan devam ediyor..:):) Hele ütüyü sürdüğün andaki o buharla birlikte etrafa yayılan koku oohh mis gibi tertemiz diye içimden geçirip kendimce mutlu olma sebebim:)))
 Ütüyü seven bir insan olarak ütü masamında benim için bir önemi olması lazım :):)

Ütü masam portatif bir masa değil sabit:) Fakat kendisini ilk gördüğüm andan itibaren bu benim olmalı diye eve gelip eşimin başının etini saatlerce yediğimi hatırlıyorum.. Doğum günüme 2 ay olmasına rağmen tamam doğum günü hediyesi olarak al diyerek kandırmaya çalıştığım eşim sonunda yeter diyip almıştı..:) Aranızda beğenenleriniz varsa ve bende istiyorum diyorsa en yakın KERVAN mağazasından edinebilirsiniz...


Miss gibi oldular sanırım şimdi kahvemi alıp oturabilirim :):)

Yeni hayat'a hazırlık..

Bugün çok işim var.. Hayatımıza katılmasına 3 ay kalan Gülmelek'in süpriz sandığını bitiricem..:) Sağlık ve sıhatle gelip bizi mutlu etmesi için dualarım bitanecik sevgili dostum annesi ve onun için.. Sandığın heyecannı yaşarken ilk başta odasının kapısına yaptığım kapı süsünü sizinle paylaşmak istiyorummm..:) İsminin verdiği huzur bugün sizin gülüşünüz olsun....

Cuma

Romantik duvarlar..:)


Evimde country tarzını yaşattığımı ve romantik yaşam alanları yarattığımı düşünüyorum.. Duvarlarımda en büyük yansıması olsa gerek bunun..:) Hazır aldığım ürünlerden ziyade kendi emeğimle yapıp astığım ürünlerin huzuru paha biçilmez..:) Bu sevimli duvar süsleride onlardan biri..:) Siparişini yoğun olarak aldığım ürünler arasındada yer alıyor..

Çaylarınız kutularında saklansın..:)

Bugün sizlerle kişiye özel yaptığım çay kutularını paylaşıcam..:):)




Renk renk desen desen oldu :) Bütün modeller birbirlerine benzer şekilde tasarlandı ancak çok farklı şeylerde yapılabilirdi.. Kimbilir belki de en kısa zamanda yeni bir tasarımla karşınızda olurum..  
Umarım beğenirsiniz cicişlerimi:):):)

Masal başlar ve ben yazarım...:):):)

 Merhabalar blog takipçileri.. :) 
Çook uzun zamandır blog açmayı planlayıp bir kaç deneme ardından başaramayıp tam ümitsizliğe kapılmışken son bir destekle başardım sanırım.. Blog'um sayesinde sizlerle evimi hayatımı ve en önemlisi yaptığım satışa sunduğum el emeklerimi yayınlıcam.. Uzun süredir takip ettiğim ve imrendiğim bloglar var. Umarım bende başarabilirim ve sizlerle hayatı paylaşabilirim.. Şimdilik hoşçakalın.. Hayat yüzünüze her daim gülsün..:)