Cumartesi

Merak edenlere benim sıcak mutfağım :)

Merhaba blog dostlarım. Bi çok arkadaşım evimin fotoğraflarını ekleyince mutfağımıda merak ettiklerini söylediler. Eşya çok aksesuar çok o yüzden bol fotoğraflı bir post olucak :):) Ben evimin her köşesini sevdiğim gibi mutfağımında her köşesini çok seviyorum.. Bakalım sizler neler diceksiniz :) 
Bu benim kendi emeğim olan poşetliğim..:) BAHAR TASARIM
 Bu raf ve üzerindeki saklama kapları English home.. Eldivenlerim Retromance..
 Eveeettt bu benim yine kendi yapmış olduğum canım dolabımm :) BAHAR TASARIM
 Anlamış olacağınız üzere ekmekliğide ben yaptım :):) BAHAR TASARIMAltındaki erzak dolabımıda KERVAN mağazasından aldım.. Hatırlarsanız Temizlik kokusu başlık altında bu dolabın ütü masası olan şeklinide paylaşmıştım.:)

 Benim cici tencere sapı tutacaklarım ve askılarım :) Askılarım TEPEHOME.

 Saksıyı kaşıklık puding kasesini tuzluk yapan ben :))) Evimin hediyesi olan sevgili elticiğimin aldığı ARZUM  marka tasarım ekmek kızartma makinasınıda almak isteyen olursa şiddetle tavsiye ederim.:)
 Bu yağdanlıklarımın mantarlarını sosyete pazarından almıştım ..:)
 Gazetelik diye satılan ferforje raf oldu bana reçellik..:) Kendisini PAŞABAHÇE'den aldım. Reçel kvanozlarımın kapakları english home..:)
 Benim cici saatimmmm:)
 Bu kapıdaki pembiş puantiyeli torbayı benim canım ANNEM dikti:) İçine çikolata çekirdek vb gibi ıvır zıvırları koyuyorum :)


Güzel mutlu ve harika bir haftasonu diliyorum size..:) Bi çoğunuzu tanımasamda en kocamanından kucak dolusu sevgi ve öpücük gönderiyorum..:)

Cuma

Yeni bloglar yeni dostlar..:)

Hepinize öncelikle hayırlı cumalar ve şimdiden güzel mutlu haftasonları diliyorum.. 
Uzun zamandır takip ettiğim bir blog BAHAR MASALI 
Kendisi sizden gelenler adı altında çok güzel bir bölüm oluşturmuş. Bende adaşım olan Bahar'a sizlerle daha önce paylaştığım yatak odamı paylaştım. Oda bundan çok hoşnut olmuş ki yazdığı post çok hoşuma gitti. Adaşımın yatak odası :) başlığı altında güzel bir post olmuş. Sizlerinde huzurunda adaşıma teşekkür ediyorum :) 

Pazartesi

Yeni kek fanusum..:)

Bu hafta biraz sıkıntılı bir hafta geçirdim ve çok kısa sürede bitirebileceğim kek fanusunu çok uzun sürede bitirdim.. Bu cupcake li kek fanusu umarım sizlerde beğenirsiniz.:)

 Hepinize iyi haftalar diliyorum..:) Bu kek fanusuna ulaşmak isterseniz bir tık:)

Cumartesi

19 MAYIS

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Salı

Benim mavi yatak odam..:)

Evimin içinde bir çok rengi kullandım diyebilirim.. Soft pembeler, soft yeşiller ve soft maviler.. 
Bi çok yerde pembe kullandığım için eşim bu evde bir erkek yaşıyor diye uyarmıştı beni:) Hal böyle olunca yatak odasını mavi yapmaya karar verdik.. İyi ki de öyle olmuş. Bu postu hazırlıyorum çünki aranızdan bazı arkadaşlar evimin diğer odalarını merak etmişti.. Salonu paylaştığımda gerek yazımın altında gerekse özel mj atarak istekte bulundular.. Eee siz istedikten sonra boynum kıldan ince :) Severim sizi hihi:)
 Artık ütü masamı ve dilsiz uşağımı biliyorsunuz dah önceki postlarımdan :) Buradan ütü masamın postuna ulaşabilirsiniz..:)Ütü masamı KERVAN mağazasından aldım.
 Yatağımın ferforje olmasını çok istemiştim ve iyiki istemişim diyorum :) Askılı çerçevem BİEV ürünü:)

Eveeettt burasıda benim yatak odam:):)

Pazartesi

Ahşap boyama çok amaçlı kutu.:)

Merhabalarrrrrrrrr :) 
Şimdi sizlerle paylaşacağım kutu çöp kutusu, deterjan kutusu, patates-soğan kutusu olarak kullanılabilir.. 
Kendime deterjan kutusu olarak yaptım. Fakat gelicek istek üzerine farklılıklar yapılabilir. Hemen merakınızı gidermek için paylaşıyorum.:)


Banyoda kullanacağım için deniz kabukları olan bir desen düşündüm..:)) Dilerim beğenirsiniz.:)
İyi haftalar diliyorum hepinizee..:)

Perşembe

Benim yaşam alanım ve minik salonum..:)

Yazıcak post bulamayınca hemen evimin salonunu devreye sokuyorum bugün :) Sabah uyandığımdan beri pek keyifsizim malesef.. Siparişlerim bekleyedursun bir gün çünki uyumak uyumak uyumak istiyorum :) Ben bu evi döşerken çok mutlu döşedim. Umarım sizlerde beğenirsiniz beni minik evimi :)
 Ferforje sehpam Paşabahce'den..
 Sehpamın üzerindeki dekoratif ürünler English home..
 Yastıklarım Engilish home, aynam Zara Home, abajurum Mudo concept..
 Yastığım Englih home, koltuk şalım Linens..
 Yerdeki fenerlerim Paşabahçe..

 Saatim Mudo concept, fotoğraf çerçevem Biev aksesuar ürünü.. 
Keyifle kalın..:)

Salı

Poşetler ahşap boyama kutularına:)

Ahşap boyamada her objeye başlarken içimde farklı bir heyecan oluyor. Yine nasıl bir şey çıkacak acaba diye. Bu poşet kutularının da her birinin hikayesi farklı. Her mutfağın rengi ve hikayesi farklı.. 
Bu kırmızı Sevgili görümceciğimin mor olanda elticiğimin yeşil olan da kayınvalidemin poşetlikleri..


Kabaklı olan canım arkadaşım Tuğbacığımın..
Kuşlu olanı bugün yaptım henüz bir sahibi yok bakalım kim beğenip alıcak.. Onu hemen teslim olmak üzere yaptım..

Veee kendi evimdeki poşetliğide yayınlayarak son veriyorum.. :) Umarım beğenip sizlerde evinizin bir köşesinde olmasını istersiniz..:)

Ahşap boyama çerçeve

Daha önce minik miranın odasına kırmızı pembe askı yapıp sizlerle paylaşmıştım. Sipariş gelince ona takım bir çerçeve olsun diye hemen kolları sıvayıp bitiriverdim. Bakalım sizler bu sade çerçeveyi beğenicekmisiniz? Hatırlamayanlar için askının fotosunuda paylaşıyorum :)




Pazartesi

Mis kokulu evim'den iyi haftalar..:)

Hepinize merhabaa.:) 
Hafataya o kadar enerjik ve mutlu başladım ki anlatamam..
Havanın vermiş olduğu etkiden olacak ki gözlerimi açar açmaz temizliğe başladım.. Her yer mis gibi oldu.. 
Azıcık mola vereyimde sonra yemeğe girişeyim diye düşünürken fırsattan istifade iki ftoğraf çektim size..:) Aranızda bu taş gülleri nerden aldığımı merak eden olursa diye hemen yazıyorum. Tepehome..

 Ufak bir karede baş ucumdan..:)
Başucumdaki yuvarlak kutu haricindeki ürünler Englih home.. Yuvarlak kutumda Tepehome..
Yine bu haftaya bir kaç siparişim var onları da bittikçe ekleyip sizlerle paylaşıcam.:) Sevgiyle ve mutlu kalın..;)

Perşembe

evim evim güzel evim..:)

Daha önce bahsetmişmiydim hatırlayamadım ama ben evimi çok seviyorum..:) Gelen misafirlerimden aldığım yorumlardanda yola çıkarsak sevimli değişik bir atmosferi olan bir ev. İçindeyken yaşam alanları küçükte olsa huzur veren sıcak bir oldu benimkisi. Eminim herbirinizin evi de kendi için öyle geliyordur ki dilerim öyledir..:) Mutfağımda minik bir masam ve iki sandalyem var, internette yine turlarken gördüğüm masa örtüsü ve kırlentlere bayıldımmmm:) Almalıyım diyip hemen sepete attım :) Ve 20 günlük bekleme ardından şuanda masamda kımıl kımıl duruyorlar.:)
Ben yeşil ve pembe tutkunuyum.. Renklerin softluğu dinginliği beni her zaman mutlu kılmıştır. Sevgili elticanım morhayallerim.blogspot  un yazarı Gülden'cim de tipik bir mor tutkunu :) Aynı sitede pembe ve morlu mutfak eldivenlerinide gözümüze kestirdik. Almazmıyız tabisi alırız :) İşte bu cici eldivenlerde bunlar :)


Eğer aranızdan bu ürünleri beğenenler varsa markası RETROMANCE. Buraya http://www.retromance.com.tr/ tıklayıp ulaşabilirsiniz :) 
Birkaç günlüğüne canım ANNEME gidiyorum:) Döndüğümde yeni paylaşımlarla aranızda olmak dileğiyle.:)