Pazartesi

Tasarım tuvalet kağıtlığı..

Tatil, sıcak, miskinlik derken çok ihmal ettim blog umu... Kimi blog takipçi arkadaşlarım facebook taki  Bahar Tasarım adlı sayfamdan bana ulaştılar. Farkındayım uzun zamandır post giremediğimin ama gerçekten zamanım fırsatım ve şartlarım uygun olmadı. Gelelim bugün ki postumun başlığına :) Ahşap boyamadan tuvalet kağıtlığı benim uzun süredir yaptığım ve çevremdeki dostlarımında banyolarına çokça sipariş aldığım bir ürünüm.  Bakalım sizler beğenicekmisiniz.:)





Arayı uzatmadan en kısa zaman da yeniden birlikte olmak dileğiyle.. Kucak dolusu sevgiler..:)

Cuma

Siz isteyin Bahar tasarlasın..!

Eskiden hiçbirşey yokken şimdi ahşap objelerde gerçekten de yok yok :) Ahşap boyamaya Bakırköy Semih Yener Hobi Merkezinde başladım. Objeler o zamanlarda sınırlı, dekupajlar hep aynıydı :) Teknik olarak çok alternatifimiz vardı. Daha sonrasında hobi olarak yaptığım bu sanatı kendi tasarımlarımla pekiştirerek bişiler ekleyerek satışa sundum. Sonuçları hiçte fena olmadı :) İlk olarak Bahar Tasarım adı altında facebook sayfası oluşturdum. Derken çok sevdiğim bir arkadaşımın fikriyle kartvizit bastırdım blog sayfası açtım. Çok büyük kitlelere ulaşamamış olsamda kendi dünyama yetecek kadar bende varım..:)
Hayaller gerçekleştirilmek için kurulur.. Ben hayalime ufakta olsa bir adım attım. Evet belki daha fazla eğitim almadan ne uzar nede kısalırım.:) Ama en azından kendi çabalarımla nereye gelmek istediğimi biliyorum... Daha ileriye gidemesemde bu geldiğim noktada benim için başarıdır diye düşünüyorum.  Uzun zamandır sizlerle birşeyler paylaşmamıştım post hazırlamak isterken en azından ben bu yola nasıl baş koydum onu bilin istedim ve paylaşmak istedim :) 
Sevgiyle kalın..:)

Çarşamba

Kalp kutular...

Uzun zamandır yazamadım hem keyfim yoktu hemde havaların ısınmasıyla bir rehavet çöktü üzerime.. O arada 2 tane kalp kutum vardı onları boyayım dedim. Gittim bir fırça geldim 2 fırça derken küçücük kutular 1 haftada boyandı :)Umarım arayı açmadan yine sizlerle buluşurum :) Sevgiyle kalın bol öpücükler :)))