Salı

Benim mavi yatak odam..:)

Evimin içinde bir çok rengi kullandım diyebilirim.. Soft pembeler, soft yeşiller ve soft maviler.. 
Bi çok yerde pembe kullandığım için eşim bu evde bir erkek yaşıyor diye uyarmıştı beni:) Hal böyle olunca yatak odasını mavi yapmaya karar verdik.. İyi ki de öyle olmuş. Bu postu hazırlıyorum çünki aranızdan bazı arkadaşlar evimin diğer odalarını merak etmişti.. Salonu paylaştığımda gerek yazımın altında gerekse özel mj atarak istekte bulundular.. Eee siz istedikten sonra boynum kıldan ince :) Severim sizi hihi:)
 Artık ütü masamı ve dilsiz uşağımı biliyorsunuz dah önceki postlarımdan :) Buradan ütü masamın postuna ulaşabilirsiniz..:)Ütü masamı KERVAN mağazasından aldım.
 Yatağımın ferforje olmasını çok istemiştim ve iyiki istemişim diyorum :) Askılı çerçevem BİEV ürünü:)

Eveeettt burasıda benim yatak odam:):)

26 yorum:

  1. Yaaaa o kadar yorum yazdim geldi mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. Hmmm o halde bastan yazayim, öncelikle tek kelimeyle bayildiiiiiiiimmm!!!!! Ben de yatak odamizi boyle düzenlemek istiyordum fakat benim huysuz :p kocam dinlenecegim tek yeri çiçege böcege bogdurmam dedi, bi de farkli bi konsept seçtik... Içinde huzurlu saatlerinizi tatli rüyalarla pekistirmeniz dilegiyle... Ama tavan aydinlatmani göremedim canim? Merak ettim dogrusu :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkür ederimmm ve kocaman öperim :):):) Bende kendimce yaptım işte birşeyler hihi :) Amin diyorum umarım huzurla geçecek günlerimiz uykularımız olur.. Tavan lambamda beyaz yuvarlak desenli bişi işte:)))

      Sil
  3. kocaman bir MAŞALLAH ile başlayayım.. canım benim çok güzell olmuş... harika valla benimde ilerde hayalim ferforje yataktı şimdi bu uyumu görünce tamamdır diyorum.. adanadan dönüşümde eşyalarımı değiştirdiğimde ilk işim ferforje yatak almak olucak :)) bu uyum bu ne güzellikkkk kahveye bayılırım.... duvarlarda ne de asil durmuşşşşş. :)))) zevkli ve tarz sahibi bayanın hali başka oluyor işte...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim canım çok teşekkür ederim.. Sen adanadan bir dönde inşallah dilediğin gibi yaparsın :) İltifatın içinde ayrıca çok çok teşekkür ederim tatlım

      Sil
  4. tatlışş mutfağınında resimlerini bekliyoruz.... :)))

    YanıtlaSil
  5. çok zevklisin Baharcım...huzur dolu günlerde oturun evinizde...çok da ortak noktamız var...mutfağını da dört gözle bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çooookk çoooooookkkk teşekkür ederim :):) bende sizlerin evini merak ediyorum ama ya :)

      Sil
    2. ya ben hala yerleşemedim evime :) ya da bu eksiklik hiç bitmeyecek :)

      Sil
    3. eksikler hiç bitmez canım :) yerleşsende bitmez yerleşmesen de:)))

      Sil
  6. TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM ÇOK HOŞ OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK
    BANA DA BEKLERİM
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bende çok memnun oldum hemen geldim :)

      Sil
  7. tarzımız o kadar yakınki gerçekten bloğunuzu çok beğendim her kare birbirinden güzel keyifle gezdim bloğunuzu sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah çok teşekür ederim o halde beni izlemeye devam edin lütfen :):)

      Sil
  8. merhaba, ben de aynı yataktan aldım internetle, kurduk, iyi ki almışım dedim:)))oda da çok hoş, ancak fotolar daha büyük olsa çok şeker olur, sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, çok teşekkür ederim evet bende yatağımı çok seviyorum :)

      Sil
  9. Her detay o kadar güzel ki baktıkça içim açılıyor resmen :) Boyadığınız çerçeve ve Biev'in askılı çerçevesini çok beğendim. Nasipse yakında nişanlanacağım, eviniz bana ilham kaynağı oldu :) Birşey rica edebilirmiyim; acaba mobilyalarınızı nereye yaptırdınız öğrenme ihtimalim varmıdır? Şimdiden çok teşekkürler :)

    Sevgiler,
    Burcu
    burcuyilmaz13@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaaaaa..:)
      böyle düşünmenize çok sevindim. size en kısa zamanda mail ataağım mobilyalarla ilgili..

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim :) yalnız hotmail değil gmail olacaktı o, el alışkanlığıyla yanlış yazmışım :( Mailinizi bekleyeceğim, tekrar teşekkürler.

      Burcu
      burcuyilmaz13@gmail.com

      Sil
  10. merhaba ben beyaz hasır sepetinereden aldığınızı öğrenebilirmiyim çok beğendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bir markası yok sıradan bi dükkandan almıştım..

      Sil
  11. merhabalar şekerleme gibi bir yatak odası :) çok zevkli gerçekten. mümkünse yatak örtüsünü nerden aldığınızı sorabilir miyim? renklerine bayıldım.

    YanıtlaSil