Perşembe

Benim yaşam alanım ve minik salonum..:)

Yazıcak post bulamayınca hemen evimin salonunu devreye sokuyorum bugün :) Sabah uyandığımdan beri pek keyifsizim malesef.. Siparişlerim bekleyedursun bir gün çünki uyumak uyumak uyumak istiyorum :) Ben bu evi döşerken çok mutlu döşedim. Umarım sizlerde beğenirsiniz beni minik evimi :)
 Ferforje sehpam Paşabahce'den..
 Sehpamın üzerindeki dekoratif ürünler English home..
 Yastıklarım Engilish home, aynam Zara Home, abajurum Mudo concept..
 Yastığım Englih home, koltuk şalım Linens..
 Yerdeki fenerlerim Paşabahçe..

 Saatim Mudo concept, fotoğraf çerçevem Biev aksesuar ürünü.. 
Keyifle kalın..:)

22 yorum:

  1. teşekkür ederim :) çok hoş, zevkle döşenmiş :)çok ortak noktamız var :)huzurla oturun evinizde inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim ben teşekkür ederim..:) amin inşallahhhhhhhh :)

      Sil
  2. Insallah, hep mutlulukla huzurla ve en onemlisi saglikla yasarsiniz icinde :)

    YanıtlaSil
  3. Ay unuttum soylemeyi, resimler pek bi miniminnacik, buyutecimi kullanmak zorunda kaldim valla :(

    YanıtlaSil
  4. hehehheeh öncelikle çok teşekkr ederim:))))) resimler küçük bilerek küçük minik minik daha esrarengiz oluyo hihihi

    YanıtlaSil
  5. Hangi birini yazacağımı inan bilemiyorum, koltuklar orta sehpa ferforje sehpa.. çiçekli kumaşlar...tam bir kır evi..birde girişteki çerçeveyi de pek sevdim yerine çok yakışmış:) Huzurla oturun evinizde Baharcım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok çok teşekür ederim Zeynepçim.. Hazır seni burada bulmuşken söyleyeyim sana yorum yapamıyorum seni izleyemiyorum benim netimin ayarlarında da bi problem olabilir bilemiyorum.. Çok incesin bu arada çok saol

      Sil
  6. Detaylara özen göstermişsin. Bu da evinin her köşesine yansımış ortaya böyle sevimli, şık, huzur veren, iç açan bir yaşam alanı ortaya çıkmış... ben çok ama çok beğendim :))içim açıldı valla. Mutluluğunuz huzurunuz hiç bozulmasın..... Allah nazarlardan saklasın. Lütfen arkadaşlar bakınca maşallah deyin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok çok teşekkür ederim.. Böyle güzel yorumlar gelince ben çok çok mutlu oluyorum :) Evet beğenen sevgili arkadaşlarım maşallah diyin :):) Aminnn Allah hepimizin huzurunu bozmasın ağız tadını eksik etmesin inşallah

      Sil
  7. tam tam istedigim tarzda dösenmis ev sekli bu iste:)
    hersey okadar güzel ve özenle dösenmis ki...
    keske diger odalarida paylassan mahsuru yoksa..
    güle güle otur insaallah canim...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok çok teşekkür ederim :):) en kısa zamanda tek tek paylaşıcam :)

      Sil
  8. canım evine gerçekten bayıldım tam benim tarzım:)) hatta ütü masası dolabından bende aldım görür görmez:)) country tarzda bir ev döşemek içinde uğraşıyorum şuanda:)) vitrin takımını nereden aldığını öğrenebilirmiyim? bizde arayışdayız ama hazır bulduklarım çok pahalı sanırım yaptırıcaz, seninkide özel yapımmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım evet ben özel yaptırdım..:) umarım herşey gönlünce olur ;)

      Sil
    2. koltuk ve avizeyide sorsam ben:)) onlar nereden acaba?

      Sil
    3. hihih koltuklarıda yaptırdım :)))))))))) avizeyide kristal dünyası die kocaelinde bir yer var oradan almıştım cnm :)

      Sil
  9. tarzlarımız benziyor. country tarz benimde favorim.seneye kadar tüm eksiklerimi bitirmem lazım. genel anlamda salonun çok hoş olmuş emek vermişsin ve sevimli birşey çıkmış ortaya. naçizane birkaç şey yazmak istedim. sanki aksesuarları çok kullanmışsın gibi geldi.zaten koltuklar gayet sevimli ve renkli.koltuk şalına yada ne biliyim gereksiz bir tane bile aksesuara gerek yok gibi. bence duvarları rahat bırak boş kalsın :) fikirler benzer olduğuna göre bende allah nasip ederde evimi döşersem bir gün,senin fikirlerini de bekliyor olacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle tüm yazdıkların için teşekkür ederm. Duvarlar bana kalırsa boş bile:) Yaşanmışlık izlenimi veren evleri seviyorum duvarlar boş kalmasın sloganı benimde sloganım. Country tarzda evini döşeyen kişilerin çoğu genelde bu fikri savunur. Elbetteki sadeliği savunanlarda mevcut:) Çok teşekkür ederim tekrardan .

      Sil
    2. canım boşver country tarz savunucuları ne derse desin.çok eleştiyor gibi durmak istemiyorum yanlış anlama.tam tersi çok beğendim o yüzden irdeliyorum :)bir tasarımcı gözüyle bakıyorum.duvarlarına astığın şeyler ortada kalmış. yani çok dolu dolu büyük olmuş ne de boş olmuş.mesela 3. fotoda öyle.ayna çok çok hoş ama küçücük kalmış.kocaman bir ayna ne de güzel olurmuş :) mesleğini bilemiyorum belki sende tasarımcısındır.biz şöyle deriz "göz onu tamamlamak istiyor" rahat bırakırsan iyi olur derken onu demek istedim dolu dolu görünmüyor.o yüzden boş olsa daha mı iyiki dedim. sanane be diceksin şimdi. nerden çıktı bu kız diceksin.bakma sen bana çok şey yazdım ama kötü bi niyetim yok tatlım.çok beğendim ya kusur bulmaya çalışıyorum :) rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu evde.banada nasip etsin inşallah :)

      Sil
    3. Hiç sorun değil :) eleştiriyede açığım neticede evimi böyle çok seviyorum.:) bu fikri savunanlardanda ziyade ben gerçekten böyle seviyorum :)

      Sil
  10. Öncelikle merhabalar,sevgili Bahar'ın bloğunda gördüm cici evinizi,salonunuzda aynı zevkle ve güzellikle döşenmiş,her ayrıntı çok hoş,huzur ve keyifle yaşayın inşallah evinizde sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizede merhaba.. çok teşekkür ederim :) daha paylaşacağım çok şey olacak umarım beğenirsiniz

      Sil
  11. Merhaba, bloğun şu an ev döşeme durumunda olduğum için çok hoşuma gitti, şaşırarak dekorasyon zevklerimizin çok benzer olduğunu farkettim, normalde dekorasyon konuları pek ilgimi çekmezdi ama evimizi yenileyince biraz kafa yorup dekorasyon dergilerine falan bakınca country tarzı stilin tam olarak ruhuma hitap ettiğini anladım ve salonumu tamamiyle bu stilde yapmaya karar verdim. Neyseki uzun uğraşlar sonucu mobilya siparişlerimizi verdik bekliyoruz senin post unu yeni farketim, şaşırdım kaldım, yemek masamız hemen hemen aynı model gibi, tv ünitesi falan çok benzer..:) Sonra farkettimki sende İzmit te yaşıyorsun, İzmit te böyle zevkli birini görünce şaşırdım, benim bloğumada beklerim, country tarzıyla ilgili yazım vardı, belki beğenirsin linki vereceğim:) bundan böyle takipçinim:)
    http://hayalgemisinde2kisi.blogspot.ch/2013/11/country-stili-dekorasyon-hakknda-hersey.html

    YanıtlaSil